Om pigen

Om bloggen

Pigen, der designede sin tid, deler jeg mine tanker og erfaringer med at få tiden til at hænge sammen i en klassisk småbørnsfamilie, med to børn og to voksne der arbejder.

Jeg interesserer mig for hvordan man danner nye vaner og hvad motivation egentlig er for en størrelse, og hvordan strategier for produktivitet og tidsoptimering kan bruges rent praktisk i hverdagen.

Samtidig undersøger jeg hvad det vil sige, at være lykkelig – både i teorien og i mit eget liv. Ind imellem prøver jeg en ny #lykkehack af, andre gange forsøger jeg mig med mere psykologiske øvelser, som når jeg forsøger at leve langsomt ved at strække de gode tider med feriedesign eller øver mig i at prioritere det vigtige.

Jeg er tiltrukket af Slow Living og minimalisme, dog uden at være fanatisk. Jeg arbejder med forandringsledelse i organisationer, og er derfor hver dag i gang med at tænke i vaner og motivation. Jeg sysler med fotografering og grafisk design, og derfor gør jeg mit bedste for at pakke bloggen lækkert ind. Og så læser jeg en masse bøger, som jeg linker til i min lille shop.

Om pigen

Om dagen sætter jeg kaffe over, følger min dreng til skolen, udtænker aftensmad og noterer mentalt at vasketøjet skal flyttes over i tørretumbleren. Jeg træder ind i Københavns metro, opdager at jeg igen har glemt mit indgangskort til kontoret, henter kaffe på 4. sal, åbner min computer op og forbereder mig til kundemøde. Jeg tegner, jeg designer, jeg mailer, jeg fylder papir i printeren, indtil telefonen vibrerer for at minde mig om at det er tid til at hente børn. Jeg hjælper dem ind og ud af flyverdragter, skifter endnu en ble, jeg koger pasta, tørrer kødsovs af stolen og sætter opvaskemaskinen i gang. Jeg smørrer madpakke og smider mig på sofaen med min mand og Netflix. Og når jeg endnu en gang har puttet mig i favnen af en uredt seng, kommer jeg måske i tanker om vasketøjet.

Og i de små, sporadiske lommer af tom tid, skriver jeg her på bloggen.

* * * * *

Jeg har tidligere blogget om bryllupper, om børnetøj, om webdesign og om brunch, og efter en pause på 5 år fra blogscenen møder jeg verden igen. Denne gang skriver jeg om noget nyt, som min verden drejer sig rigtig meget om for tiden – strategier i at finde det vigtige og det rigtige for mig, om at finde tiden til at tage mig tid. Og leve langsomt med alt det, jeg er så heldig at have.

Jeg hedder forresten Elizabeth. Hvad hedder du?

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.