Lær Bullet Journal Metoden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær med i en inspirerende 2-ugers workshop på Facebook

Hvad er Bullet Journal Metoden?

Bullet Journal konceptet er så meget mere, end de kreative og farverige layouts som man ser på Instagram.

Opfinderen, Ryder Carrol, skabte BuJo systemet som en simpel og effektiv metode, som ikke kun holder styr på dine tanker og huskelister – men den hjælper dig til at forfølge dine intentioner og opnå dine drømme. Det gør du gennem koncepter som lyn-logging, kollektioner og månedslogs – og mange andre effektive koncepter.

Det er simple ideer, som tilsammen skaber det system der skal, til for at nå dine mål.

Hvad kan jeg forvente af Facebook gruppen?

I pop-up gruppen BULLET JOURNAL METODEN, kommer jeg til at gennemgå principperne lidt efter lidt, dag efter dag, med videoer, billeder og beskrivelser. Vi kommer også til at dykke lidt dybere ned, og snakke om hvad der gør en god intention, og hvordan vi omsætter den til praksis.

Jeg forklarer den klassiske BuJo metode, men der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og efterspørge inspiration til hvordan teknikken kan tilpasses til dig og dine behov.

Som udgangspunkt vil de eksempler jeg viser være minimalistiske for at illustrere teknikken, men der vil være rig mulighed for at inspirere hinanden med mere kreative eksempler.

Målet er, at du hver dag går fra gruppen med inspiration til hvilke teknikker du kan bruge, til at tilpasse din Bullet Journal så den fungerer optimalt for dig.

Hvad er en pop up gruppe?

En pop up gruppe er en tidsbegrænset gruppe. Alle tilmeldte bliver lukket ind når den åbner, søndag den 25. august, men den vil lukke igen 14 dage senere, altså lørdag den 7. september.

Selv om den åbner den 25. august, kan du sagtens sende din tilmelding allerede nu. Du får besked lige så snart vi åbner op til masser af BuJo teknikker, øvelser og inspiration.

Det lyder spændende! Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig ved at klikke på dette link, som fører dig til Facebook gruppen Bullet Journal Metoden. Når du anmoder om medlemsskab vil du blive spurgt om din email adresse, så jeg kan tilføje dig på mailing listen.

Det koster altså kun, at du tilmelder dig mit nyhedsbrev at deltage i gruppen. Du kan naturligvis altid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et simpelt klik. Og du kan også altid melde dig ud af gruppen igen, hvis det ikke var det du forventede. Læs eventuelt lidt mere om nyhedbrevet her.

Jeg håber dog ikke, det bliver tilfældet – jeg lægger rigtig meget arbejde i at skabe lækkert indhold og en positiv og inspirerende stemning i gruppen.

På gensyn i Facebook gruppen og nyhedsbrevet 🙂

Kærligst, Elizabeth

PS:

Du kan læse lidt om mine egne erfaringer med Bullet Journal her på bloggen.