★ Sådan vælger du din vane

Når du starter dette kursus, har du muligvis allerede en vane i tankerne, som du ønsker at implementere i din hverdag.

Det er supergodt!

Hvis du dog ikke har valgt et endnu – eller hvis du blot ønsker at få tjekket at din valgte vane er det rigtige at arbejde på,, så kan du have glæde af følgende øvelse.

Denne øvelse sikrer, at din valgte vane hænger sammen med dine mål og værdier, og den sikrer at du har et motiverende billede, som du altid kan hive frem når du har behov.

Øvelsen består af 2 hoveddele – visualisering og handling. Det er vigtigt, at alle trin bliver gennemført. Visualisering uden handling kan føre til skuffelse, og misundelse når man oplever andre opnå det samme. Uden handling har drømmen ikke den fundering som der skal til, for at den vil ske. Handling uden visualisering kan til gengæld hurtigt komme til at blive uden gejst og formål. Men når man forbinder visualisering med klar køreplan, så er det, at den kan blive til virkelighed.

Øvelsen er inspireret af WOOP-metoden, som er defineret af Gabrielle Oettingen. Det er en evidensbaseret og gennemtestet valderet øvelse, som er ganske simpel, men også ganske effektiv. Du kan læse mere om metoden og hvorfor den virker, i dette blogindlæg <indsæt>.